علت خاموشی مناطقی از تهران مشخص شد/ قطعی برق ناشی از حادثه فنی بود؟ بازگشت تدریجی خدمات بانک‌های مختل شده/ داده‌های حساب مردم در امان است سقوط ۵۰۰۰ تومانی قیمت دلار؛ سکه ۵ میلیون تومان ارزان شد/ پیش بینی قیمت طلا و سکه آغاز پیش فروش کوییک از یکشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۵ / جزئیات کامل پیش فروش کوییک قیمت جدید محصولات مدیران خودرو تیر ۱۴۰۵ آخرین قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۱۴۰۵/۰۴/۲۰ بخشنامه جدید فروش مدیران خودرو منتشر شد + جزئیات  ابلاغیه دادگستری تهران در مورد مسدودسازی حساب‌های بانکی قیمت دلار صعودی شد آخرین وضعیت افزایش ۵۰ درصدی مبلغ کالابرگ؛ تصمیم نهایی چه شد؟ جزییات قطعی برق تهران / برنامه خاموشی‌های تابستان اعلام شد؟ آخرین وضعیت اختلال بانکی در کشور / ادامه اختلال بانکی در انتقال وجه، ثبت چک و اقساط رمزگشایی از پشت پرده تغییرات قیمت دلار/ دلار همچنان ظرفیت کاهش قیمت را دارد؟ آغاز فروش ارز اربعین ۱۴۰۵؛ مشتریان ۳ بانک فقط حضوری خرید کنند آخرین قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۲۰ تیر ۱۴۰۵ + جدول ثبت نام ارز اربعین ۱۴۰۵ چگونه انجام می‌شود؟ راهنمای دریافت دینار زیارتی + تاریخ ثبت نام

یارانه پرداختی به وزارت بهداشت چقدر بوده است؟

یارانه پرداختی به وزارت بهداشت چقدر بوده است؟ سازمان هدفمندی یارانه‌ها ۶۱۴ میلیارد تومان از محل بند الف تبصره ۱۴ قانون بودجه کل کشور در سال ۱۴۰۰ به حساب وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی واریز کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۲ - ۲۷ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 17
کد خبر: ۱۱۸۲۶۳

به گزارش راهبرد معاصر در راستای اجرای ردیف (۱۸) جدول مصارف هدفمندی موضوع بند الف تبصره ۱۴ قانون بودجه کل کشور در سال ۱۴۰۰ مبلغ ۶ هزار و ۱۴۲ میلیارد ریال به وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی برای اجرای حمایت از هزینه‌های درمان ناباروری و تجهیز مراکز ناباروری، معالجه بیماران، کاهش نرخ داروهای ساخته شده و مواد اولیه دارو و واکسن، شیر خشک و کیت و کیسه خون و مواد مصرفی پزشکی، درمان و کمک به بیماران خاص و صعب العلاج از منابع این سازمان به وزارت پرداخت شد.

امید حاجتی مدیر عامل سازمان هدفمند سازی یارانه‌ها در این خصوص اظهار کرد: در این مرحله ۵۷۰ میلیارد ریال به وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی بابت درمان بیماران خاص و صعب العلاج و کمک به مجمع خیرین سلامت، بیمارستان محکم و مؤسسه محک و بیماری اپیدرمولایزیس بلوزاوسلیاک بنیاد بخشش شبکه ملی سرطان بنیاد خیرین جامعه پزشکی پرداخت شد که با احتساب ۹۳۸ میلیارد ریال پرداخت قبلی این سازمان جمعاً مبلغ ۱ هزار و ۵۰۸ میلیارد ریال را به این بخش در سال جاری اختصاص داده است.

وی ادامه داد: ۳ هزار و ۱۸۹ میلیارد ریال بابت کاهش نرخ داروهای ساخته شده، مواد اولیه دارو، واکسن، شیر خشک، کیت و کیسه خون و مواد مصرفی پزشکی از منابع سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها در این مرحله پرداخت شده است که با احتساب ۹ هزار و ۸۹۱ میلیارد و ۴۶۰ میلیون ریال پرداختی قبلی سازمان به این وزارت خانه، جمعاً ۱۳ هزار و ۸۰ میلیارد و ۴۶۰ میلیون ریال پرداخت شده است.

حاجتی به پرداخت ۶۴ میلیارد ریال بابت هیأت امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران (کمک) اشاره کرد و افزود: با واریز این رقم و احتساب ۱۰۶ میلیارد ریال دریافتی قبلی، جمعاً ۱۷۰ میلیارد ریال از منابع سازمان پرداخت شده است.

وی اضافه کرد: همچنین ۱,۷۰۰ میلیارد ریال بابت افزایش و تجهیز مراکز ناباروری نیز در اختیار این وزارت خانه قرار گرفت تا با احتساب مبلغ ۲,۸۰۰ میلیارد ریال واریز مرحله قبل، جمعاً ۴,۵۰۰ میلیارد ریال از منابع این سازمان به حساب این وزارت خانه واریز شده باشد.

حاجتی برای حمایت از هزینه‌های درمان ناباوری به وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی عنوان داشت: ۶۱۹ میلیارد ریال در این مرحله واریز شد که با احتساب پرداخت ۱,۰۲۰ میلیارد ریال قبل، جمعاً ۱ هزار و ۶۳۹ میلیارد ریال پرداخت شده است تا این وزارت خانه در قالب برنامه‌های نظام سلامت و اجرای دقیق آن گام بردارد./تجارت نیوز

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار